jpg ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

27/7/18

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Την Ιερή εικόνα Αγίου Παντελεήμονα Αιγείρας τίμησαν δεόντως ευσεβείς Χριστιανοί χθές το βράδυ στην τοπική κοινότητα Αιγείρας του Δήμου Αιγιαλείας.
Συγκεκριμένα η τελετή πήρε ''ζωή'' με την άψογη εμφάνιση των Φιλαρμονικών: Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" και της Φιλαρμονικής Ακράτας.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" απέδωσε μουσικά το θρησκευτικό Εμβατήριο "ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ" του Σπυρίδωνος Προσωπάρη ενώ η Φιλαρμονική Ακράτας απέδωσε εξαιρετικά το θρησκευτικό Εμβατήριο "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".



Μετά το πέρας της τελετής οι δύο φιλαρμονικές απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα στον χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ".

Και οι δύο φιλαρμονικές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν εγκάρδια,τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αιγείρας, κ. Ηλία Σταθακόπουλο,το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αιγείρας και τέλος το πολιτιστικό σύλλογο Αιγείρας για την συνεισφορά τους στο γεύμα των Φιλαρμονικών!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: