jpg ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ'' ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΙΓΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ! ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

31/7/17

ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ'' ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΙΓΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Στις μαγευτικές Αιγές η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας ''Ιωάννης Kοκονέτσης'' χθές βράδυ εντυπωσίασε το φιλόμουσο κοινό, με νεανικές ,αξέχαστες και πασίγνωστες μελωδίες.

Συγκεκριμένα η φιλαρμονική απέδωσε μουσικά ρόκ κομμάτια,σε διασκευή για μπάντα,και θέματα απο κινηματογραφικές ταινίες-σειρές.

Την χθεσινή συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους,ακόμα δύο υπέροχοι μουσικοί-μαέστροι, ο κ.Γιώργος Μπαμπαράκος (Μαέστρος στην Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων) και ο κ.Χρήστος Ασημακόπουλος(Μαέστρος στην Φιλαρμονική Ακράτας).


Ο Μαέστρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας ''Ιωάννης Kοκονέτσης'' αλλα και τα μέλη αυτής,ευχαρίστησαν την τοπική κοινότητα Αιγών για την άψογη συνεργασία και την θερμή φιλοξενία τους!

















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: