jpg ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

3/8/15

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια μουσική συναντηση, που κάθε καλοκαίρι περιμένουν οι ΑνατολικοΑιγιαλείς και οχι μόνο, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 1 Αυγούστου το βράδυ, στο προαύλιο χώρο του...
Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας.

Πρωταγωνιστές οι μουσικοί των Φιλαρμονικών της Ανατολικής Αιγιάλειας: Της μπαντίνας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ» και της Φιλαρμονικής Ακράτας, υπο της διευθυνσης των κ.κ. Παναγιώτη Παναγάκου καί Χρήστου Ασημακόπουλου.

Ο χώρος της εκδήλωσης πολύ γρήγορα γέμισε ασφυκτικά και το φιλόμουσο κοινο απόλαυσε αρχικά μια άψογη Φιλαρμονική Ακράτας, με γνωστές μελωδίες απο κινηματογραφικές ταινίες, οπως το «James Bond”, “La Vita e Bella” αλλα και πασιγνωστες μουσικές επιτυχίες του Michael Jackson, των Queen κλπ

Εν συνεχεία τη μουσική σκυτάλη πήρε η μπαντίνα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας, ένα νέο μουσικό σχήμα που ξεπηδησε μεσα απο τις τάξεις της Φιλαρμονικής και αποτελείται αποκλειστικά απο παιδια ηλικιας απο 8-17 ετων.

Προκειται για τη δευτερη - μεσα στο φετινο καλοκαιρι -εμφάνιση της μπαντινας και απεσπασε πολυ θετικές κριτικές, αποδίδοντας γνωστές μουσικές επιτυχίες τοσο απο το κινηματογράφο (Raiders March, Star Wars,) όσο και απο τη διεθνή μουσική σκηνη εν γένει: We will rock you, Born to be Wild, Tuba in Cuba, We Will Rock you, Clocks, Tijuana Taxi, Big Band Bossanova.

Για μια ακομα φορά ομως οι φιλαρμονικές της Ανατολικής Αιγιάλειας φυλούσαν τα καλύτερα για το τέλος: 60 μουσικοι απέδωσαν απο κοινου στο τέλος της ομορφης βραδιας το μουσικό θέμα της ομωνυμης κινηματογραφικής ταινίας “StarWars”, καθώς και το μουσικό θέμα απο τη πασιγνωστη τηλεοπτική σειρα που κάνει πάταγο αυτη την εποχη «Game of Thrones»!

Την εκδήλωση λάμπρυνε με τη παρουσία του ο κ. Γιωργος Μπαμπαράκος, τρομπετίστας και αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Καλαβρυτων, καθως και μουσικοι του.


Επόμενες συναυλίες των Φιλαρμονικων:


Ακράτας: Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 9.15 μ.μ., στο προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας,


Αιγείρας: Τη Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 9.15 μ.μ, στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος (νέα εκκλησία) στο Κράθιο.









Ευχαριστούμε το κ. Γιωργο Λιβανά για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: