jpg ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ! ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

14/4/14

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Υπό βροχή, που όμως δεν πτόησε κανέναν, ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή των Βαϊων οι εκδηλώσεις εορτασμού της 188η Επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου, με την δοξολογία που έγινε το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, χοροστατούντων των ...
Μητροπολιτών Μαρωνείας και Κομοτηνής, Καστορίας και Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πομπή όλων των τμημάτων προς τον Κήπο των Ηρώων.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας Χρ. Βασιλάκης, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Κ. Καραγκούνης, Θ. Μωραΐτης, Κ. Μπαρμπαρούσης, Γ. Βαρεμένος, Μ. Τριανταφύλλου, Κ. Μουσουρούλης, Η. Κασιδιάρης, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Ανδρ. Κατσανιώτης, Βασ. Χατζηλάμπρου, Γ. Ζαφειρόπουλος και Χρ. Ρήγας. 

Τον πανηγυρικό εκ μέρους της Κυβέρνησης εκφώνησε ο κ. Βασιλάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι το μήνυμα του Ηρωισμού των Μεσολογγιτών είναι αυτό που μπορεί να μας καθοδηγήσει ακόμα και σήμερα προκειμένου να προχωρήσει η χώρα. Την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο κ. Βασιλάκης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.

Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ακολούθησε η παρέλαση των τμημάτων και των φιλαρμονικών που κατευθύνθηκαν στον Κήπο των Ηρώων.

Αξια εκπροσωπήθηκε και ο Δημος μας, μιας και οι 2 Φιλαρμονικές της Αιγιάλειας - απούσης της Φιλαρμονικής Ακράτας φέτος - έδωσαν βροντερό παρόν: η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" και η Φιλαρμονική Αιγίου, που απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα των κατοίκων-επισκεπτών του Μεσολογγίου!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ










Δείτε (κατα σειρά προβαδίσματος και εμφάνισης):

Στο 1ο βίντεο:

  1. τη Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", στο 19' 35''
  2. τη Φιλαρμονική Αιγίου, στο 40' 56''
Στο 2ο βίντεο:

  1. τη Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", στο 18' 37''
  2. τη Φιλαρμονική Αιγίου, στο 44' 24''
Οι φωτογραφίες ανήκουν στο φωτογράφο κ. Γιώργο Σπανό (https://www.facebook.com/pages/Giorgos-Spanos-Photography/1478709715685887) καί στο site nafpaktianews.gr

Τα βίντεο στα sites aixmi-news.gr καί nafpaktianews.gr αντίστοιχα.

...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: