jpg ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

23/2/14

ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΜΕ ΤΗΝ λαμπρότητα και τη δέουσα θρησκευτικότητα εόρτασε η Ακράτα τον πολιούχο της Αγ. Χαράλάμπο στον ομώνυμο Καθεδρικό Ναό. 
Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέστηκαν χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου ...
μητροπολίτη Βερεσθένης κ. Θέόκλητου, ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία όπου συλλειτούργησαν ο εφημέριος Π. Ισαάκ Παπαθανασίου, ο ιερομόναχος Αγ. Τριάδας π. Αλύπιος, ο εφημέριος ο αρχιερατικός επίτροπος π. Π. Δεληγιάννης, ο π. Δ. Σιαφλάς Συλιβαινιωτίκων, ο π. Ν. Μετζελίδης Κραθίου, ο π. Δ. Ταρανάς, ο διάκονος π. Σάββας Ζαφειρόπουλος. 
Ακολούθησε λιτάνευση της ιερής εικόνας στο κέντρο της κοινότητας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ακράτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας,.
Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού Αθ. Νταβλούρος και Ν. Τσούκαλης ο δήμαρχος κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος ο τοπικός αντιδήμαρχος κ. Β. Ανδρουτσόπουλος,, Μ ο αντιδήμαρχος Β. Φιλιππόπουλος, οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων κ. Δ. Καλογερόπουλος και Δ. Τριανταφυλλόπουλος, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αθ. Νταβλούρος, ο Δ/της του Α.Τ. Ακράτας, ο Δ/τής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας κ. Ν. Πουλιάσης, ο πολιτευτής κ. Αγγ. Τσιγκρής οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Π. Ασημακόπουλος, Ι. Παναγιωτόπουλος, Αντ. Παλαιολόγου, Βασω Ψυχράμη, Γ. Φιλιππόπουλος, , Χρ. Σπηλιωτόπουλος, Θεοφ. Σταυρόπουλος, Π. Γιαννούλης, οι πρόεδροι των Δημοτικών κοινοτήτων Αιγίου κ. Ι. Θεοφανόπουλος, και Διακοπτού κ. Φ. Θεοδωρόπουλος, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καλαμιά, Βουτσίμου, Πλατάνου, Παραλίας Πλατάνου, Κραθίου, Ποροβίτσας, Συλιβαινιωτίκων, Αμπέλου,, οι διευθυντές των σχολείων, Λυκείου Ακράτας, Δημοτ. Σχολείου Ακράτας και Κραθίου, πρόεδροι συλλόγων και φορείς της περιοχής.
 Μετά το τέλος του θρησκευτικό μέρους ακολούθησε καφές στην Αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννηση», όπου, απηύθυναν χαιρετισμούς:
α)η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ακράτας που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, την αναγκαιότητα της παραμονής του Α.Τ. Ακράτας.
β) ο βουλευτής του νομού κ. Ν. τοσούκαλης.
γ) ο Δήμαρχος κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος που τόνισε ότι πέρασε μια τριετία δύσκολη, αλλά με θετικό οικονομικό αποτέλεσμα. για την επόμενη Δημοτική Αρχή
δ) ο μητροπολίτης κ. Θεόκλητος. Β.Α.








Πηγή άρθρου:Στύγξ 
Πηγή φωτογραφικού υλικου: Γιώργος Σπανος
.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: