jpg ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

25/3/13

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Με σύμμαχο τον σχετικα καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην Αιγείρα.

Στις 10.30 π.μ. τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων απο τον ....
Αρχιερατικό Επίτροπο Αιγείρας, πρωτοπρεσβύτερο π. Χαράλαμπο Καρούζο και τους ιερείς π. Δημήτριο Κάλπενο και π. Μιχάλη Σερβέ!

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και στις 11 π.μ. ξεκίνησε η παρέλαση των μαθητικών τμημάτων της Αιγείρας!
 Από την εξέδρα των επισήμων παρακολούθησε την παρέλαση ο τέως αντιδήμαρχος Αιγείρας-Ακράτας κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγείρας Αθηνά Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάνος Γιαννούλης, ο εκπρόσωπος του συνδέσμου "ΧΕΛΜΟΣ" κ. Χαράλαμπος Τραχανάς, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι,
εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, κλπ. 

 Την "παράσταση" έκλεψε η δυναμική εμφάνιση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", με τους άρτιους σχηματισμούς της αλλα και τη μουσική εκτέλεση των πατριωτικών εμβατηρίων!

 Στιγμές της παρέλασης αποθανάτισε σε βίντεο και στον φωτογραφικό τους φακό οι κύριοι: Δημήτρης Σταματακόπουλος, Δημήτρης Δημόπουλος και Αποστόλης Σκορδίλης. 

 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: